1

Reumatológiai Osztály I. Részleg

osztályvezető főorvos:  Dr. Gácsi Katalin
osztályvezető ápoló: Lovas Erika
osztály orvosai: Dr. Bíró Judit, Dr. Cserenyecz Anita, Dr. Sólyom István, Dr. Orosz Viktória

Osztályunk fő profilja a gyulladásos és kopásos eredetű ízületi és gerinc betegségek kezelése.
2008-óta Arthritis Centrumként működünk, ahol lehetőség van a legmodernebb kezelésre, a biológiai terápia alkalmazására.
Osztályunkon mind kivizsgálásra, mind gyógyszeres és/vagy fizikoterápiás kezelésekre, gyógytornára, masszázsra van lehetőség.

Egyrészt a gyakori mozgásszervi degeneratív kórképekben szenvedőket (csípő-, térdarthrosis, kopásos jellegű gerincbántalmak, csontritkulás), másrészt gyulladásos jellegű betegségekben szenvedőket (rheumatoid arthritis, Bechterew-kór, pikkelysömörhöz társuló arthropathia, köszvény) látjuk el osztályunkon.
Minden, az osztály szakmai profiljába indokoltan tartozó beteget ellátunk – de az ellátási területünkhöz tartozók elsőbbségben részesülnek.

Az Osztály ellátási területéről kiadott reumatológus szakorvosi beutalót kérjük beküldeni osztályunkra.

Kérjük, a korábbi betegdokumentációt (zárójelentések, ambuláns lapok, labor és rtg, CT, MRI leletek) szíveskedjenek behozni a befekvéskor, elsősorban a legfrissebbeket.
Emellett még a személyi okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya), tisztálkodási felszerelést, szabadidőruhát, papucsot, pizsamát, köntöst, evőeszközt kérjük és javasoljuk magával hozni.

Elérhetőségek:
A Reumatológiai osztály I. részleg a kórház V. emeletén található.
tel.: 06-56- 524-626
e-mail: reum@mavkorhaz-szolnok.hu