1

Parkolás

PARKOLÁSI REND

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Intézmény parkolója parkolási díj megfizetése mellett vehető igénybe.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉS

 A parkoló üzemeltetője: MÁV Kórház és Rendelőintézet, Szolnok

Székhely: 5000 Szolnok, Verseghy út 6-8.

Adószám: 15307712-2-16

A parkoló maximum 120 személygépjármű befogadó kapacitással rendelkezik. A parkolót mindenki a saját felelősségére veheti igénybe. A parkoló nem őrzött parkoló, a gépjárművekben keletkezett károkért, a területen belüli esetleges lopásokért és egyéb károkozásért felelősséget nem vállalunk.

A parkoló területén a kereskedelmi célú fotózás, mozgókép készítés csak írásbeli engedéllyel lehetséges. Engedélyt kérni az Intézmény főigazgatói titkárságán lehet.

A parkolóban a KRESZ szabály érvényesek. A parkoló egész területén, valamint a hozzá vezető utakon a be- és kihajtáskor olyan alacsony sebességgel (maximum 5 km/h), és körültekintően közlekedjenek, hogy sem a gyalogosokban, sem a másik gépjárműben kárt, balesetet ne okozzanak. Kihajtáskor kérjük a kaputól a 3 m távolság betartását.

NYITVA TARTÁS

A parkoló nyitva tartási ideje 05:00 és 21:00 óra. Behajtani legfeljebb 5 m hossú és 3,5 tonna össztömegű járművel lehet. Vontatott gépjárművel és utánfutóval a parkolóban parkolni tilos! 3 nap után a gépjármű a gépjármű tulajdonos költségére elszállítható.

PARKOLÁSI DÍJ

Az aktuálisan érvényben lévő díjszabás szerint. A parkoló csak a parkolási díj megfizetése ellenében hagyható el. Fizetni a porta épülete mellett elhelyezett parkoló automatánál lehet készpénzzel. 

Óradíj (05:00 – 21:00 között)                                 500 Ft/óra

Behajtási türelmi idő                                             30 perc

Kihajtási türelmi idő                                              15 perc

Elveszett jegy/napi jegy                                        5000 Ft

Az árak forintban értendők és 27 % ÁFA-t tartalmaznak.

Amennyiben a parkolót parkolójegy nélkül vagy egyéb jogosulatlan módon veszik igénybe, a díjszabás alapján meghatározott pótdíjat számolunk fel.

A parkolóautoma csak nyugtát ad, ÁFA-s számlát az Intézmény I. emeletén található pénztárban kérhet munkanapokon 08:00 és 14:00 óra között.

Az MPark ügyfeleknek (www.mpark.hu) a parkolási díj SMS küldéssel történő kiegyenlítésére is lehetőség van. Az üzemeltető a díjakra vonatkozóan az árváltoztatás jogát fenntartja.

PARKOLÁSI JEGY ELVESZTÉSE

Az elveszett parkolójegy pótlása a parkoló automatánál történik, költségét az aktuális díjszabás tartalmazza.

PARKOLÁSI JOGOSULTSÁG

A parkolás jogosultságát a papír alapú parkolójegy vagy a megváltott bérlet igazolja.

ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

06 (56) 524 – 633